Управляващата в Русия партия подкрепи официално кандидатурата на президента Владимир Путин на

...
Управляващата в Русия партия подкрепи официално кандидатурата на президента Владимир Путин на
Коментари Харесай

Управляващата "Единна Русия" застана зад Путин за вота през март

Управляващата в Русия партия подкрепи официално кандидатурата на президента Владимир Путин на президентските избори следващата година, съобщи ТАСС.
На конгрес в столицата Москва партия " Единна Русия " предстоящо застана зад Путин, който се кандидатира като самостоятелен на президентските избори на 18 март.
Управляващата в Русия партия иска " крайната победа " на президентските избори да е на Владимир Путин, заяви по-рано ръководителят на " Единна Русия " и министър председател на страната Дмитрий Медведев,цитиран от Ройтерс.

В словото си Медведев сподели, че в този момент, а и в бъдеще, групировката ще даде на Путин " цялата допустима поддръжка ". Масово се чака президентът да бъде избран отново за още един шестгодишен мандат, отбелязва Ройтерс. " Тази година партията навърши 16 години. И през всички тези години тя имашеедин неоспорим водач. Лидер, който сплотява най-различни хора. Обединява жителите на нашата страна - Владимир Владимирович Путин ", сподели Медведев, представен от ТАСС.

Той уточни още, че съпартийците му  " от дълго време и твърдо са определили на кого ще окажат поддръжка ".

На конгреса самият Путин прикани за битка с корупцията и равнодушието към проблемите на хората, съобщи още ТАСС.

" Нищо не подрива стабилността и не лишава запаси за развиване толкоз, колкото неправдата, несправедливостта, корупционната наслойка и подкупността, равнодушието към своята страна и откъсването от потребностите на жителите, надменността и високомерието от страна на политиците, служителите, бизнеса или тези, които се назовават хайлайф ", сподели съветският президент.

Путин показа на конгреса визията си за модернизиране на Русия, отбелязва Асошиейтед прес. Агенцията показва, че съветският президент се е кандидатирал като самостоятелен, запазвайки отдалеченост от ръководещата партия, на чиято репутация вредят обвиняванията в корупция против нейни високопоставени функционери. Въпреки това Путин приказва на конгреса, обещавайки повече стимули за бизнеса, битка с корупцията и спомагателни запаси за незадоволително финансираната здравна и просветителна система.

С рейтинг от над 80 % се чака съветският президент да бъде избран отново елементарно при гласуването на 18 март, отбелязва АП. На изборите Путин ще се изправи против няколко други претенденти, измежду които номинираните днес Павел Грудинин от комунистическата партия и телевизионната водеща Ксения Собчак от партия " Гражданска самодейност ", както и издигнатият преди няколко дни ръководител на Либерално-демократическата партия Владимир Жириновски.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР